Pareri clienti

Alex Dinu - Bucuresti

Nea Sandu, multumesc mult, m-ai salvat duminica. Am sunat in toate directiile si nici nu raspundeau la telefoane. V-am sunat pe dvs. si in 40 de minute ati fost la mine. Inca o data multumesc frumos!

Ioana Pavel - Chitila

Despre domnul Aexandru nu am decat cuvinte de lauda. M-a ajutat la incarcat, la descarcat, a avut foarte mare grija de fiecare cutie si ce mi-a placut in special a fost faptul ca nu mi-a fost teama nicio secunda ca raman fara vreun obiect, fara vreo cutie, sa ca nu mai apare la locul stabilit - deoarece am mers cu alta masina. Un om foarte de treaba si care merita mai mult decat cere. Multumesc frumos!

Cosmin Ciobanu - Bucuresti

Domnu Sandu, ma bucur mult ca v-ati facut site, acum pot sa va si laud :). Domnul Sandu este un om de mare incredere, modest si foarte muncitor. Face ce promite si asa cum spune si transportul este ieftin. Recomand cu mare caldura!

Dana Luica - Bucuresti

Apelez la domnul Alexandru de mult timp si destul de des. Mutari cu birourile din firma, mutari cu casa si l-am si recomandat la foarte multe cunostinte. De fiecare data aceeasi impresie buna mi-a facut-o si mie si celor carora l-am recomandat. Din cauza ca intra in contact cu foarte multe persoane mi-a si recomandat doua persoane pentru angajare de care sunt foarte multumita. Per total, un om de calitate la care voi apela cu drag de fiecare cand am nevoie.